Twee gewonden na steekincident aan Noorderkroonstraat in Groningen (update)

Groningen – Twee personen zijn zondagavond gewond geraakt na een steekincident aan de Noorderkroonstraat in Groningen.
Dat incident vond rond 23: 20 uur plaats. Na het steekincident ging één van de twee slachtoffers er in de auto vandoor, hij is gewond aangetroffen aan de Dierenriemstraat in Groningen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van het slachtoffer aan de Noorderkroonstraat is momenteel nog niks bekend.

UPDATE 23:30 uur

Aan de Noorderkroonstraat heeft de politie een plaats delict gemaakt. Behalve een plas bloed, is hier ook een doos met vuurwerk aangetroffen. Mogelijk betreft het hier een mislukte ripdeal aldus een omstander. Alle bewijzen en sporen worden door de politie veiliggesteld.

Daders

De politie laat weten dat er vooralsnog geen verdachten zijn aangehouden. Na het incident zijn twee jongens er op een wit/lichtkleurige scooter vandoor gegaan. Ze zijn gevlucht in de richting van Vinkhuizen

Beeld: GroningsNieuws