Automobilist aangehouden na crash op N370

Groningen – De politie heeft zaterdagavond de bestuurder van een auto aangehouden. De automobilist crashte door nog onbekende oorzaak op de N370 , in de richting van Reitdiephaven. De automobilist raakte hier de macht over het stuur kwijt , kwam over de vangrail heen waarna hij tegen een spoorviaduct tot stilstand kwam. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder gecontroleerd op letsel , maar hiervan bleek geen sprake. Na een medische check door het ambulancepersoneel nam de politie een blaastest af , hierop blies de bestuurder  mogelijk een ”A” indicatie waarop hij werd aangehouden. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto geborgen en de wegbeheerder gaat de schade herstellen.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws