Bestelbusje rijd door na kettingbotsing in Groningen

Groningen – Op de Sontweg in Groningen heeft maandagavond een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij intotaal vijf voertuigen betrokken waren. De veroorzaker, een zwarte bestelbus met imperial op het dak met daarop een ladder, reed na het ongeval door en wordt door de politie gezocht.

Het ongeval gebeurde even voor 18:00 uur. Bij het ongeval raakte één vrouw gewond, die na behandeling in de ambulance haar weg kon vervolgen. De politie is gaan zoeken naar de zwarte bestelbus, maar deze is tot op heden niet aangetroffen. Het busje botste hard achterop de achterste van de vier auto’s en reed vervolgens door, om af te slaan richting het UMCG. Enkele voertuigen liepen flinke schade op. Een van de auto’s is weggesleept.

Beeld: GroningsNieuws