Zwaargewonde na aanval met bijl Oosterpark (update)

GRONINGEN – De politie stelde woensdagavond een onderzoek in na een incident met een bijl in de stad

Het incident vond plaats in een pand aan de Hortensialaan in de stad. Hierbij raakte één iemand ernstig gewond. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het voorval zou vermoedelijk om drugs zijn gegaan. Veel buurtbewoners kregen lucht van de zaak toen zij geschreeuw in de straat hoorden. Tot op heden is de politie op zoek naar de dader. Getuigen kunnen zich melden via het telefoonnummer van de politie.

Update 23:46 uur

De politie heeft de identiteit van het slachtoffer achterhaald. Het zou gaan om een 36-jarige Groninger. Op het moment van de aanval zou de man bij een kennis zijn. Tevens is het onduidelijk of het daadwerkelijk om een bijl gaat, of om een ander voorwerp. Het gaat om meerdere daders. De daders zijn nog voortvluchtig

Door: R.Bos & W.Bos – GroningsNieuws