Minderjarige neergestoken op de Korreweg

Groningen – De politie heeft dinsdagavond een minderjarige verdachte aangehouden na een ernstig steekincident.

Het steekincident vond omstreeks 18:30 uur plaats aan de Korreweg in de stad Groningen. Politie , ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Agenten welk als eerst ter plaatse waren hebben het slachtoffer , een jongen van on en na bij veertien jaar , medisch behandeld in afwachting van ambulancepersoneel. Medewerkers van de ambulance , een verpleegkundige van het MMT en een arts van het MMT hebben de jongen ter plekke gestabiliseerd waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft even na het incident een minderjarige verdachte aan kunnen houden. Deze zit vast op het politiebureau en zal worden verhoord.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl