Twee ongevallen achter elkaar op Prinsesseweg in Groningen

Groningen – Op de Prinsesseweg in Groningen zijn dinsdagmiddag twee personenauto’s op elkaar gebotst. Door de chaos van het ongeval reed een bus achteruit tegen een lesauto aan.

De ongevallen vonden rond 16.00 uur plaats. Het eerste ongeval, tussen de Audi en de Mazda, gebeurde door een voorrangsfout. Door het ongeval ontstond er een file, waardoor diverse automobilisten achteruit reden om rechtsomkeert te gaan. Toen een buschauffeur dit ook wilde doen, zag hij een lesauto die achter hem stond over het hoofd. Bij beide ongevallen was er alleen sprake van schade, en vielen er geen gewonden. De politie heeft beide ongevallen in kaart gebracht, en een sleepauto besteld voor de Audi en de Mazda. De lijnbus en de lesauto konden beiden hun weg vervolgen.

Beeld: GroningsNieuws