Motorrijder ernstig gewond na crash

Delfzijl – De bestuurder van een mogelijke gestolen motor is maandag eind van de middag ernstig gewond geraakt bij een crash op de Piet Heinstraat in Delfzijl. Bronnen melde dat de motor even daarvoor met hoge snelheid in Farmsum door politie achterna werd gezet. Op de Piet Heinstraat in Delfzijl ging het fout. Door vermoedelijke een stuurfout ging de bestuurder hard onderuit. Politie , ambulance en het MMT (Mobiel Medisch Team) rukten met spoed uit. Ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers en een arts van het MMT hebben het ernstig gewonde slachtoffer gestabiliseerd , waarna deze met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan , en de motor in beslag genomen voor technisch onderzoek.

 

Beeld: Brian Mulder / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl