Man gewond na incident in woning in Ten Post

Ten Post – Een man is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt in zijn woning aan de Rijksweg in Ten Post.

De melding kwam maandagavond rond 23.30 uur binnen. De man was mogelijk verward. Bij de woning van de man stonden de politie, de brandweer, de ambulancedienst en onderhandelaars van de politie klaar om de man hulp te verlenen. Een arrestatieteam was onderweg, maar de laatste leden van het team bleken niet nodig. Nadat een aantal leden van het arrestatieteam ervoor zorgden dat de man geen gevaar meer voor zichzelf en zijn omgeving vormde, is de man met onbekend letsel aan het ambulancepersoneel overgedragen. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, en het mobiel medisch team is samen met de ambulancedienst met spoed, en onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de toedracht van de man zijn letsel is, en of dit komt door de aanhouding of niet, is niet bekend.

Beeld: GroningsNieuws