Auto raakt uit de bocht en komt tegen boom

Groningen – Een automobilist is zaterdagmiddag uit de bocht gevlogen , en tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeval vond plaats aan de Prinsesseweg in de stad Groningen. De automobilist wist op een haar na het bushokje te 0ntwijken. Vermoedelijk verloor de bestuurder door gladheid de macht over het stuur. Ten gevolge hiervan kwam de bestuurder in een slip terecht waarna hij tegen een boom tot stilstand kwam. Politie en ambulancedienst waren snel ter plekke. Een ambulancemedewerker heeft de bestuurder van de auto nagekeken op letsel , maar hiervan bleek geen sprake. Een berger heeft de auto afgesleept. Door het ongeval was de Prinsesseweg enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl