Twee ongevallen tegelijkertijd op rotonde Korreweg

Groningen – Een fietsster is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Korreweg in de stad Groningen. De fietsster reed op de rotonde , toen tweetal auto’s wouden afslaan. Één van de twee auto’s werd hierbij voortgesleept middels een sleepkabel. De sleepkabel , welk tussen de twee auto’s zat , werd hierbij vermoedelijk over het hoofd gezien door de fietsster. Zij kwam hierdoor lelijk ten val. Politie en twee ambulances , waaronder een rapid responder , kwamen met spoed ter plaatse. Medewerkers van de ambulance hebben de fietsster ter plekke gestabiliseerd waarna zij naar het ziekenhuis is gebracht. Agenten van team verkeer hebben een rapport opgemaakt van het ongeval.

Ten tijde van de hulpverlening van het bovenstaand ongeval deed er zich een tweede ongeval voor op de rotonde aan de Korreweg. Ook deze betrof een aanrijding tussen een automobilist en een fietser. Hierbij raakte niemand gewond; wel raakte de fiets fors beschadigd.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl