Dode bij crash met sportvliegtuigje (video)

KORNHORN – Bij een crash met een vliegtuigje op de Noordwijkerweg in Kornhorn is zaterdagmiddag de piloot om het leven gekomen. Het luchtvaartongeval vond rondstreeks 15:00 uur plaats. De pilot verloor door onbekende oorzaak de controle over het luchtvaartuig. Hij kwam hierdoor in een rij bomen terecht , waarna hij in een weiland van een nabijgelegen boerderij crashte. Hulpdiensten rukten grootst uit. Politie , brandweer , meerdere ambulances en een Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatse. Ondanks de inspanningen van alle hulpverleners overleed de piloot ter plekke aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het luchtvaartongeval. Voor dit onderzoek werd er onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

 

BEELD: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl