Automobilist schept scooterrijder op kruising bij Korreweg

GRONINGEN – Een automobilist heeft donderdagavond een scooterrijder geschept op een kruising bij de Korreweg. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het kruispunt met het Floresplein. Vermoedelijk wouden de scooterrijder en automobilist tegelijk het Floresplein oprijden , toen één van de partijen een inschattingsfout maakte. Een aanrijding was dan ook het gevolg. Hulpdiensten waren snel ter plekke. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de scooterrijder gecontroleerd op letsel , maar hiervan bleek geen sprake. De scooterrijder kon dan ook zelfstandig , lopend , zijn weg vervlogen. Zowel de scooter als auto raakten zwaar beschadigd. Agenten hebben het ongeval op papier gezet.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl