Fietser ernstig gewond na aanrijding met automobilist

GRONINGEN – Bij een frontale aanrijding tussen een automobilist en een fietser op het Hoendiep nabij Hoogkerk is maandagavond een fietser ernstig gewond geraakt. De fietser kwam door een onbekende oorzaak frontaal in botsing met een automobilist. Overige weggebruikers zagen het ongeval gebeuren en stopten direct om eerste hulp te verlenen. Politie , meerdere ambulance’s en het Mobiel Medisch Team (MMT) rukten uit naar het ongeval. Ter plekke gekomen hebben ambulanceverpleegkundigen de zorg overgenomen. Na stabilisatie ter plekke is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed enkele uren onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl