Scooterrijder gewond na botsing met auto op Friesestraatweg in Groningen

GRONINGEN – Een scooterrijder is vrijdagmorgen gewond geraakt na een botsing met een auto op de kruising Hoendiep/Friesestraatweg in Groningen. Dit kruispunt is berucht omdat hier vaak aanrijdingen gebeuren, doordat veel verkeersdeelnemers elkaar geen voorrang geven.

Het ongeval gebeurde rond 11:15 uur. Een automobilist wilde vanaf het Hoendiep de Friesestraatweg inslaan, maar zag daarbij de scooterrijder over het hoofd. De politie heeft, in afwachting van de ambulancedienst, zich over het slachtoffer ontfermd en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De schade aan de scooter is aanzienlijk. De automobilist kon zijn weg vervolgen. De gegevens van de betrokkenen zijn genoteerd en de politie maakt rapport op van het ongeval.

Beeld: GroningsNieuws