Man raakt gewond bij schietpartij

GRONINGEN – Een man is dinsdagavond gewond geraakt bij een schietpartij nabij een woning aan de Huygensstraat in Std. De schietpartij vond rond 20:45 uur plaats. Hulpdiensten, waaronder de politie en de ambulancedienst, rukten massaal uit naar de melding van de schietpartij. Ter plaatse gekomen troffen zij een man aan welke een schotwond aan zijn hand had opgelopen. Medisch personeel heeft de man ter plekke behandeld, waarna hij onder politiebegeleiding is overgebracht naar het ziekenhuis. De technische recherche heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan, en een buurtonderzoek gestart. Van de dader ontbreekt op dit moment ieder spoor.

Signalement

De vermoedelijke verdachte is een blanke, kale man van ongeveer 1.85 meter lang. Hij droeg een bomberjack, vermoedelijk blauw van kleur. Een getuige heeft de verdachte weg zien fietsen in de richting van Hoornsediep. Mocht u meer informatie hebben, neemt u dan contact op met de politie.

 

Beeld: RDB Producties