Grote brand verwoest boerderij in Roodeschool

ROODESCHOOL – Een boerderij aan de Greedeweg in Roodeschool is woensdag eind van de middag door een brand verwoest. De brandweer kreeg rondstreeks 16:45 uur de melding binnen van de brand. De brandweer rukte hierop uit. Toen de brandweer ter plaatse kwam werd het direct duidelijk dat het om een uitslaande brand ging. De brandweer schaalde hierom op naar ”Grote brand” , wat in houd dat er meer brandweervoertuigen ter plaatsen komen. De brandweerkorpsen van Groningen Stad , Middelstum , Uithuizermeeden en Delfzijl kwamen hierop ter plaatsen. Rondstreeks 19:00 uur werd het sein ”brand meester” gegeven. Bij de brand is asbest vrijgekomen. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl