Man overleden na geweldsincident in Hoogkerk

GRONINGEN – Na een mishandeling aan de J.A. De Bree-Meijerstraat in de wijk Hoogkerk is zondagochtend rond 03:45 uur een man overleden. de politie heeft drie verdachten aangehouden die mogelijk verband houden met die mishandeling met fatale afloop.De melding kwam rond 03:45 uur binnen, maar ter plaatse bleek dat hulp niet meer mocht baten. De politie vermoed dat het om een uit de hand gelopen ruzie gaat, waarbij ook honkbalknuppels en mogelijk ook een mes gebruikt zijn.

In de omgeving van het incident zijn door de politie twee honkbalknuppels in beslag genomen die op straat zijn aangetroffen. De drie verdachten zitten momenteel vast en worden verhoord. De politie is nog altijd bezig met een uitgebreid onderzoek op het plaats delict.

Beeld: GroningsNieuws