Drie personen komen om het leven bij auto ongeluk in Finsterwolde

FINSTERWOLDE – Bij een ongeval op de Modderland in Finsterwolde zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurster van de auto de macht over het stuur kwijt. De auto kwam hierna met hoge snelheid tegen een boom , waarna deze direct in brand vloog. Hulpdiensten rukten massaal uit. Ter plaatse gekomen hulpdiensten hebben geprobeerd de brandende auto te blussen , en de slachtoffers te redden. Helaas kwam voor drie van de vier slachtoffers de hulp te laat. Zij overleden ter plaatse aan hun verwondingen. Een vierde inzittende , de bestuurster van het voertuig , raakte ernstig gewond. Zij is met spoed over gebracht naar het UMCG. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl