18-Jarige aangehouden na verlaten van plaats ongeval

GRONINGEN – In verband met het ongeluk donderdagmiddag op de Kastanjelaan nabij het Noorderstation is een achttienjarige man uit de stad aangehouden. Bij het ongeluk, dat in het begin van de middag plaatsvond, botste een bestelbusje tegen een lijnbus van Qbuzz. Voor de botsing schoot de bestelbus eerst door de middenberm, reed een boom omver en botste toen tegen de bus. De bestuurder ging er aanvankelijk vandoor. Een Burgernetactie werd op touw gezet om de persoon te traceren.

De eigenaar van het busje wist van niks. In verband met het onderzoek kon de politie zeggen of de persoon die is aangehouden een medewerker is van het bedrijf. De politie doet verder onderzoek in de zaak. De bestelbus is na het ongeluk door een bergingsbedrijf weggesleept.

 

Beeld: RDB Producties