Automobilist komt om het leven na te water raken met auto

BELLINGWOLDE – Een personenauto is maandagavond te water geraakt aan de Kanaaldijk Westzijde in Bellingwolde. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen voor een personenauto te water. Ter plekke troffen de hulpdiensten een voertuig aan die door nog onbekende oorzaak te water was geraakt. Een oppervlakte reddingsteam van de brandweer maakte in het water een eerste zoekslag naar de mogelijke inzittende van het voertuig. Deze zoekslag is later overgenomen door het duikteam van de brandweer. Duikers hebben een slachtoffer uit het te water geraakte voertuig gehaald. Hulpverleners hebben nog geruime tijd het slachtoffer gereanimeerd , maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: Teunis Streunding / GroningsNieuws