Online informatiebijeenkomst Groningen Spoorzone

GRONINGEN – Vanaf vrijdag 24 april tot en met woensdag 3 juni vinden er grootschalige werkzaamheden plaats tussen station Groningen en het nieuwe opstelterrein De Vork in Haren. Normaal gesproken organiseert Groningen Spoorzone voorafgaand aan zo’n grote periode van werkzaamheden een informatieavond. Dit is nu niet mogelijk. Daarom organiseren zij dat dit keer online. Op donderdag 23 april kunt u via hun YouTube-kanaal de informatiebijeenkomst over het project Groningen Spoorzone bijwonen. De online informatiebijeenkomst start om 19.30 uur. Als u vanaf 19.00 uur de homepage van hun YouTube-kanaal bezoekt, dan kunt u direct doorklikken naar de bijeenkomst die live plaatsvindt.

 

Bezoek hun YouTube-kanaal

Benodigdheden om de informatiebijeenkomst te kijken

U kunt de online informatiebijeenkomst via YouTube bekijken zonder in te loggen. U heeft wel een computer of mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, en internet nodig om de bijeenkomst te kunnen volgen.

Vooraf vragen stellen

Heeft u vragen over de projecten die er tijdens de online informatiebijeenkomst worden besproken? Mail uw vragen dan vooraf naar info@groningenspoorzone.nl. Groningen Spoorzone zal proberen uw vraag tijdens de bijeenkomst te beantwoorden. Lukt dit niet, dan wordt uw vraag sowieso beantwoord in de vragen en antwoorden die na de uitzending op deze website worden geplaatst.

Vragen stellen tijdens online bijeenkomst

Tijdens de online informatiebijeenkomst kunt u direct vragen stellen aan de Omgevingsmanagers via de chatfunctie. Dit is alleen mogelijk als u bent ingelogd op YouTube. Dit doet u met uw Google-account. U kunt ook inloggen met uw Gmail-account.

Beeld: RDB Producties | Bron: Groningen Spoorzone