Persoon raakt zwaargewond na aanrijding met vuilniswagen in Groningen

GRONINGEN – Bij een ernstige aanrijding op de Aweg in Groningen is woensdagmiddag een persoon gewond geraakt. Even voor 13:00 uur werden de hulpdiensten daarvoor gealarmeerd. Politie Groningen meldt op Twitter dat het gaat om een fietsster die ten val was gekomen, en ten gevolge daarvan onder een rijdende vuilnisauto terecht kwam. De fietsster raakte hierbij ernstig gewond. De politie, brandweer, ambulancedienst en het mobiel medisch team rukten groots uit en zorgden ervoor dat er schermen werden geplaatst. Nadat de vrouw uit haar benarde positie is bevrijd, is zij gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van de vuilniswagen is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De verkeers ongevallen analyse van de politie brengt het ongeval in kaart.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl