Hereweg van 18 oktober tien dagen gestremd

GRONINGEN – De Hereweg is van 18 oktober tot en met 27 oktober (herfstvakantie) afgesloten ter hoogte van de onderdoorgang bij het viaduct in zuidelijke ringweg. In deze periode trilt Aanpak Ring Zuid damwandplanken in voor de bouwkuip waarin ze de verdiepte ligging gaan bouwen. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de Hereweg gestremd. Voor auto- en fietsverkeer zijn omleidingsroutes uitgezet. De Hereweg blijft open voor hulpdiensten en lijnbussen.

Nachtelijke werkzaamheden
De meeste werkzaamheden worden overdag uitgevoerd , maar helaas niet alles. In de weekenden van 19/20 oktober en 26/27 oktober gaat Aanpak Ring Zuid daarom ook ’s nachts aan het werk. De nachtelijke werkzaamheden zijn nodig vanwege de beperkte tijd die beschikbaar is. De Hereweg moet op 28 oktober om uiterlijk 05.00 uur weer open voor het verkeer. Het verwijderen van asfalt en het gebruik van machines kan voor geluidsoverlast zorgen. Het intrillen van damwandplanken gebeurt niet ’s nachts.

 

Meer informatie over deze stremming? Deze vind u HIER

 

Foto: Raymond Bos / RDB Producties