stunt en monster truck show een groot succes

SONY DSCGroningen – Ronkende motoren, spectaculaire crashes en gigantische Monster-Trucks, dat is wat bezoekers vandaag hebben gezien bij de live-show van het Stunt Movie Production-team op het parkeerterrein bij Sportpark Kardinge in Groningen.Chef d’equipe Gino Winter en zijn team maakten er een waar spektakel van.  Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden waren één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam meebrachten. Daarmee maakten ze met hun motoren gigantische sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Gino Winter en zijn zoon Peter waren aan het slalom rijden. Auto’s reden met slechts twee wielen op de grond en ook werden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show kwamen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s waren. Het was een geslaagde dag.

Deze maand volgen er nog meer show’s on de provincie Groningen.

 

| Foto’s: Raymond Bos , Robert Van Der Veen – Groningsnieuws.nl |