Politie doet inval in bedrijfspand in Zuidbroek (Update)

ZUIDBROEK – De politie heeft woensdagmiddag een inval gedaan in een bedrijfspand in Zuidbroek.

Daarbij zijn meerdere voertuigen in beslag genomen. Er werden onder andere een scooter en een auto in beslag genomen. De actie vond vanaf circa 13.00 uur plaats. Onder andere de politie, en het hennepteam van de politie waren bij de inval betrokken. Omdat het om een lopend onderzoek gaat, kan de politiewoordvoerder momenteel nog niet meer informatie kwijt.

Update 17.00 uur:

De politie heeft bekend gemaakt dat er twee hennepkwekerijen met een totaal van circa 200 planten is aangetroffen. Er is tevens een aantal kilo gedroogde hennep aangetroffen. Ook zijn er twee scooters, een auto en een boot in beslag genomen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden, maar er worden ook geen arrestaties uitgesloten.

 

Beelden: HSinActie