Vrouw gooit inboedel naar buiten en wordt aangehouden

GRONINGEN – Een bewoonster van een flat aan het Wielewaalplein in de stad is donderdagmiddag aangehouden nadat zij al haar inboedel vanaf de 13e etage naar beneden gooide. De vrouw begon rond 14.00 uur met schreeuwen en het naar beneden gooien van haar inboedel naar de begane grond. Mogelijk was de vrouw verward. Om te voorkomen dat passanten geraakt werden door de spullen, spande de politie een afzetlint rondom de flat. Een tweetal onderhandelaars van het arrestatieteam van de politie kwamen ter plaatse, en probeerden de vrouw om te praten. Rond 14.30 uur kon zij in haar woning worden aangehouden. Ze zal, als zij dat nodig is, hulp krijgen. De gemeente heeft de ravage opgeruimd.

Note: Normaliter gesproken zijn verwarde personen geen nieuws. Echter was er zeer veel bekijks en trok men ieder een eigen conclusie. Om duidelijkheid te geven plaatsen we op uitzondering dit item.

 

Beeld: GroningsNieuws